HTML

When Love Will Overcome vol2

Ez a blog zenével foglalkozik. Nem vagyunk kritikusok, csupán laikusok, akik saját (többnyire) pozitív tapasztalataik alapján írnak ide.

Friss topikok

2013.06.22. 15:40 emotive

Karnivool - hírek és új videóklip

Ez a perc is elérkezett. Az ausztrál progrock istenségek szépen hódítgatják Európát, ez év június 11-én hazánkban is tiszteletüket tették a Haelo zenekar hathatós közreműködésével, így a magyar rajongótábor (aki volt olyan szerencsés, és el tudott menni - arra külön irigy vagyok :-) ) is sűrűn bólogatva tombolhatott a műfaj új prófétáinak muzsikájára.

És ha mindez még nem lenne elég csemege - 2013. július 19-én érkezik az új album, sorban a harmadik, "Asymmetry" címmel. Pár napja már elérhető az első single, We Are című dalukkal. Klip is készült hozzá. A srácok tuti látták a Melankólia című filmet, mert hasonló vészterhes, torokszorítós hangulatot áraszt a képi világ. És a zene! Fantasztikus, borzongató, ugyanakkor felemelő, és valami eszméletlen különleges. A Karnivool nemcsak hogy betölteni látszik azt az űrt, amit a TOOL hagyott maga után, de valami olyat alkot, amit nem tudok megfogalmazni. Ne hagyjátok ki. 

1 komment

Címkék: klip asymmetry karnivool


A bejegyzés trackback címe:

https://wlwo2.blog.hu/api/trackback/id/tr285373503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

slartibartfast 2013.06.22. 16:38:39

Nekem ilyen a színtiszta, sallangmentes progresszivitás. Semmi felesleges f*verés, agyonszólózás. Nagyon jól, gördülékenyen működnek együtt a tagok, Ian pedig végig úgy énekel, mintha mesélne, csak énekhangon...nem tudom jól kifejezni, de egyszerűen zseniális. Az biztos, hogy már most egyik kedvenc Karnivool nótám.
süti beállítások módosítása