HTML

When Love Will Overcome vol2

Ez a blog zenével foglalkozik. Nem vagyunk kritikusok, csupán laikusok, akik saját (többnyire) pozitív tapasztalataik alapján írnak ide.

Friss topikok

2017.01.14. 07:26 emotive

Újratöltve, nem feledve

Kedves Olvasóink!

emotive vagyok. Engedjétek meg, hogy némi nagyon személyessel és boldog-nagyon szomorú eleggyel kezdjem a posztot, mert muszáj. Szükséges és fontos. Nekem, a blognak, amit évek óta parlagon hagytunk, az emlékeknek, és nektek olvasóknak is, mert új fejezet nyílik a blog életében, ahogyan az enyémben is, sajnos, és ez magyarázatra szorul.

Férjemmel a blog elődjén, a When Love Will Overcome freeblogos blogon ismerkedtünk meg, 2009. nyarán, a kommentfolyamból nagy szerelem lett, a szerelemből házasság, és 2015. júniusában egy gyönyörű kisfiú. Éltünk boldogan, tervezgettünk, nagy álmokat szőttünk, de az álmokat egy mozdulattal elsöpörte a sors. 

2016. áprilisában a férjem egy napon rosszul lett, majd némi javulás után másnap ismét ugyanolyan állapotba került, mentő és kórház következett. A kórházban vizsgálat közben újraélesztés, mesterséges kóma, lélegeztetés. Három nap tudattalanság után örök álomba szenderült 2016. április 16-án. Vele együtt a szerelem, a boldogság, a tervek, és a család is szétbomlott. A kisfiunk még nem volt egyéves. 

Azóta kapargatom össze magam, megpróbálok új életet kezdeni, máshogy, másképp. Nagyon nehéz. Ugyanakkor most jutottam el odáig, hogy képes vagyok felvenni a rég elvesztett fonalat, és rájöttem, hogy tovább kellene csinálnom egyedül azt, amit együtt kezdtünk el, hiszen a zene szeretetének, a blogírásnak, kommentelésnek köszönhettük egymást, a 6 év 8 hónap csodálatos boldogságot.

Most tartok ott lelkiekben, hogy menni fog. 

Köszönöm, ha elolvastátok a posztot, és köszönöm BlissX-emnek (itt slartibartfast néven írt és kommentelt), hogy gyönyörűvé és feledhetetlenné tett nekem ennyi csodás évet, hogy volt, létezett, és nekem volt. Különleges férfi volt, és soha nem feledem. Tovább él bennem, a fiunkban, az írásaiban, a gondolatokban, melyeket itt és sok más helyen megosztott, a rengeteg versben, melyek néha furcsák voltak, de utólag kezdem őket megérteni. 

A blog pedig időmhöz és lehetőségeimhez mérten megy tovább, újratöltve és nem feledve. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: személyes búcsú újrakezdés


A bejegyzés trackback címe:

https://wlwo2.blog.hu/api/trackback/id/tr4812124339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása